Vajza e Dallgëve

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 80 L x 60 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Vajza e Dallgëve
Vajza e Dallgëve
Vajza e Dallgëve
Vajza e Dallgëve
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Qyteti i vjetër i Himarës shfaqet i vrenjtur në sfondin e kësaj vepre arti. Një vajzë bukur ruan hyrjen dhe shijon dallgët e forta që spërkasin shkëmbin ku është ulur. Vajza është e veshur me një fustan të gjatë ngjyrë gështenjë dhe duket e paqtë teksa sposton me kujdes gërshetat e dendur që po i mbulojnë i fytyrën e saj të zbehtë.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal