Vajza me Flokë të Kuqe

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 50 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Shitur

Imagjinojeni në shtëpi
Vajza me Flokë të Kuqe
Vajza me Flokë të Kuqe
Vajza me Flokë të Kuqe
Vajza me Flokë të Kuqe
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ky portret i një vajze me flokë të kuq është aq qetësues teksa harmonia mes ngjyrave lidhet aq bukur. Pranvera tashmë ka ardhur dhe vajza është veshur lehtë me një fustan të bardhë, ndërsa një zog shumëngjyrësh fluturon pranë saj duke përfunduar këtë pikturë.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2020
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal