Vajza me sy Blu

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 40 L x 30 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

400.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Vajza me sy Blu
Vajza me sy Blu
Vajza me sy Blu
Vajza me sy Blu
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ngjyrat e ndezura të këtij portreti të vogëlushes magjepsin syrin, duke ju bërë ta shikoni atë pak më gjatë. Artisti ka pikturuar flokët e saj të shkurtër në ngjyrë ari, fytyrën e butë ngjyrë rozë dhe sytë blu të çelur që ju vështrojnë në mënyrë të pafajshme. Vepra e artit është kompletuar në të kuqe të ndezur duke kombinuar ngjyrat e ngjashme në sfond.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal