Vajzat e Gjelbërta

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Përmasat: 60 L x 70 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,150.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Vajzat e Gjelbërta
Vajzat e Gjelbërta
Vajzat e Gjelbërta
Vajzat e Gjelbërta
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Njerëzit nuk janë të vetmet gjallesa në botë që marrin frymë. Pemët transformohen në forma njerëzore në këtë vepër arti prej vaji, duke na kujtuar edhe një herë se gjethet apo pemët na japin jetë dhe ajër të pastër. Me kaq dashamirësi ata kryejnë detyrën e tyre për të mbajtur gjallë planetin, teksa ushqejnë rrënjët e tyre me përroin që rrjedh.

Vepra Artistike

Krijimi Origjinal: 2022
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal