Vallja e Dervishëve

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 55 L x 80 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Vallja e Dervishëve
Vallja e Dervishëve
Vallja e Dervishëve
Vallja e Dervishëve
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Duke kërcyer vallen që konsiderohet edhe si vallja e parë e njerëzimit, Dervishët u dërguan nga Zoti në Tokë, për të dhënë një mesazh mirësie. Njëra nga duart e tyre është gjithmonë lart duke treguar qiellin dhe tjetra poshtë, duke treguar tokën, për të treguar lidhjen midis Tokës dhe Qiellit. Në sfond shihet portreti i Rumiut, një poet persian.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal