Vallja e Dervishëve

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 60 L x 45 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

550.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Vallja e Dervishëve
Vallja e Dervishëve
Vallja e Dervishëve
Vallja e Dervishëve
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo vepër artistike harmonike, është plot ngjyra të ndezura, të cilat tregojnë dervishët qe po kërcejnë vallen e cila është konsideruar e para në botë. Në këtë pikturë fetare artisti ka përdorur detaje orientale të tapetit dhe mund të vërehet gjithashtu se dervishët janë zbathur, gjithmonë duke respektuar  traditat e tyre.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Vertikal