Varësia

Ermal Hoti
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 80 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Varësia
Varësia
Varësia
Varësia
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Teknologjia ? Shume mire . E vene ne sherbim ndaj njerezve ka lehtesuar jetesen . Por kur kjo gje behet qellim me vehte lindin probleme , efektet e se ciles do te ndihen me vone .Njeriu çdo dite e me shume po kthehet ne nje pajisje elektronike , e programuar per te kryer X veprime .Po rremben shume gjera te bukura qe njereziti krijojne dhe i ndajne nepermjet marredhenive te ngushta direkte . Nuk po i lihet hapesire mendjes dhe shpirtit krijues qe njerezit e kane bere ne rrjedhen e zhvillimit dhe emancipimit shoqerore . Po krijojme varesi .Varesi per te kaluar me pas ne nje prehje duke mos bere asgje .

 

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2020
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal