Vatikani

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Përmasat: 70 L x 50 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Vatikani
Vatikani
Vatikani
Vatikani
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

E pikturuar në qytetin e Vatikanit, shtëpinë e Papës, kjo vepër arti tregon një plak të rrudhur me kapelë, të mbuluar me pëllumba. Pëllumbat kanë qenë gjithmonë simboli i paqes, pasi pothuajse mbulojnë të gjithë pikturën, dhe lënë vend vetëm për të treguar Bazilikën e Shën Pjetrit.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 1999
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal