Vendlindja Ime

Edison Hysa
Shqipëri


Vaj në Telajo

Madhësia: 50 L x 70 GJ

Dërgohet i paketuar në një tub

600.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Vendlindja Ime
Vendlindja Ime
Vendlindja Ime
Vendlindja Ime
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo pikturë paraqet një nga fshatrat e zonës time. Kur jam përballë këtij liqeni më lind një frymëzim mjaft i madh për të krijuar veprat e mia. Në këtë liqen përvec bukurisë natyrore ka një histori arkeologjike pasi në të është gjetur një statujë që i përket peridhës së antikitetit Ilir dhe sot ruhet në muzeun historik kombëtar.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal