Vjeshta në Zelishtë

Vaj në Telajo

Madhësia: 50 L x 80 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

450.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Vjeshta në Zelishtë
Vjeshta në Zelishtë
Vjeshta në Zelishtë
Vjeshta në Zelishtë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Vjeshta pranë lumit te Shshuicës duket aq e bukur dhe harmonike në një peizazh që I ka të gjitha. I pikturuar në Zelishte, mund të vëmë re pemët e arta në të majtë, lumin e kristaltë që rrjedh në mes dhe një fushë të gjelbërt pak më tutje, e cila nderpritet nga mali.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal