Vjeshtë Magjike

Vaj në Telajo

Madhësia: 40 L x 45 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

400.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Vjeshtë Magjike
Vjeshtë Magjike
Vjeshtë Magjike
Vjeshtë Magjike
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ketu duket një ditë tipike në Fushë Dukat. Gjethet vazhdojnë të braktisin pemët duke krijuar një tapet të artë për të ecur kalimtarët. Qielli duket i pastër dhe dielli ndriçon duke i dhënë bukuri peizazhit.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal