Vjeshtë

Rakip Shabani
Shqipëri
Akuarel

Përmasat: 50 L x 65 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Vjeshtë
Vjeshtë
Vjeshtë
Vjeshtë
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Përzierja e ngjyrave të arta të vjeshtës thekson bukur liqenin blu të thellë, duke e bërë atë të duket e këndshme. Ndërsa shikoni këtë vepër arti, do të humbni, në një botë paqeje dhe magjie.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2013
Materialet: Akuarel / Letër
Orientimi: Horizontal