Volejbollistja

Denis Golgota
Shqipëri
Vaj dhe Akrilik në Telajo

Madhësia: 90 L x 30 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

850.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Volejbollistja
Volejbollistja
Volejbollistja
Volejbollistja
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Subjekti eshte figura e nje volejbollisteje e cila kryen nje ushtrim fizik ose pasim, trajtuar me ekspresivitet nepermjet penelatatash te trasha te cilat vene theksin tek konturi i figures ne levizje e siper.

 

 

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Akrilik dhe Vaj/Kanavacë
Orientimi: Vertikal