Zëri i Lumit

Akrilik në Telajo

Madhësia: 80 L x 60 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

750.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Zëri i Lumit
Zëri i Lumit
Zëri i Lumit
Zëri i Lumit
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Ky peizazh madhështor është pikturuar për të ruajtur bukurinë e natyrës. Ngjyrat dimërore të lumit, gurëvë dhe malit kombinuar me goditje të ngrohta të pemëve të gjelbërta dhe prezenca e lumit dinamik, te bëjnë të dëgjosh melodinë e Nënës Natyrë.

Vepra artistike

Krijimi origjinal: 2020
Materialet: Akrilik/Kanavacë
Orientimi: Vertikal