Zogjtë dhe Thëllëza

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 60 L x 80 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,650.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Zogjtë dhe Thëllëza
Zogjtë dhe Thëllëza
Zogjtë dhe Thëllëza
Zogjtë dhe Thëllëza
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Kjo pikturë autentike, e është veçanërisht e këndshme për syrin e thjeshtë me ngjyrat e saj të forta e plot jetë. Nëse shihni me kujdes, mund të dallohni çdo detaj i zogjve lehtësisht. Të gjithë duket se fluturojnë drejt krahëve të thëllëzës së madhe në qendër të pikturës e  po i pret të gjithë zogjtë në një përqafim nënë.

Vepra artistike

Origjinali i krijuar: 2021
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Horizontal