Zogjtë e Parajsës

Rakip Shabani
Shqipëri
Vaj në Telajo

Madhësia: 70 L x 50 GJ
Dërgohet i paketuar në një tub

1,350.00

Bli tani
Imagjinojeni në shtëpi
Zogjtë e Parajsës
Zogjtë e Parajsës
Zogjtë e Parajsës
Zogjtë e Parajsës
Punë unike
Punim i firmosur nga artisti
Certifikata e autenticitetit e përfshirë
Rreth Veprës

Si vetë emri i pikturës, kjo është një vepër arti që të transmeton qetësi dhe të çon në një botë tjetër, një botë me ngjyra, ku zogjtë kendojnë dhe i falin ngjyra qoftë edhe qënieve më dinake.

Vepra Artistike

Origjinali i krijuar: 2022
Materialet: Vaj / Kanavacë
Orientimi: Vertikal